World Forum The Hague

Company Culture
Business
Employer type
Event & Congress Location
Country
Netherlands
Summary
World Forum, Hosting the World!

Ben jij betrokken en bevlogen, iemand die professionele aandacht belangrijk vindt en past in een organisatie die écht dynamisch is? Solliciteer dan bij World Forum The Hague!

Wij zijn de grootste evenementenlocatie van Den Haag, de stad van Vrede en Recht. Elke dag werken wij met een team van ca. 50 man vol passie aan het hosten van diverse events, zoals congressen, seminars, conferenties, beurzen, musicals en concerten. Deze zijn zowel nationaal als internationaal georiënteerd; eendaags en meerdaags voor diverse doelgroepen en aantallen tussen 50-5000 bezoekers.

De afgelopen jaren hebben onder andere deze belangrijke congressen plaatsgevonden:
de Internationale Afghanistan Conferentie, de Global Conference on CyberSpace en de grootste top in Nederland: de Nuclear Security Summit 2014 (NSS). Hierbij waren 58 wereldleiders aanwezig, waaronder de Amerikaanse president Barack Obama. De NSS trok rond de 5.000 delegatieleden en duizenden journalisten naar de stad Den Haag.

De samenwerking met de stad is cruciaal voor het succes. Het is door evenementen zoals de NSS dat World Forum heeft aangetoond in staat te zijn internationale congressen op topniveau te kunnen hosten. World Forum heeft deze ervaring en is een specialist geworden op het gebied van Safety & Security. Ondanks het karakter, de inhoud en de complexiteit van de (internationale) events blijft de persoonlijke touch kenmerkend voor World Forum.
Main activities
Het grootste auditorium van Nederland met 2.161 zitplaatsen, 35 break-out zaken en 12.000 m2 expo ruimte.

Het World Forum team bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste medewerkers. Het is een platte organisatie waarbij servant leadership centraal staat.

Kernwaarden: Personal attention, Experience, Dedication.

Mission: "We exceed expectations by connecting, enriching and caring"

Our core values are:

Dedication
Experience
Personal attention

Vision: 'World Forum The Hague aims to be the number one venue in The Netherlands in the area of Safety & Security, Service and Education.'

Alongside the mission, vision and core values, World Forum has defined a number of key focus areas:

Safety & Security: ‘We are an expert in the area of safety and security’
Service: ‘We are distinguished in service
Education: ‘We are an educational institute’

This layout allows you to easily create an event that gives a sense of intimacy and offers an outstanding area for networking and easy access to all meeting rooms and expo areas, for events with endless possibilities!

World Forum, ready to host your event!
History
World Forum is het onderdeel van GL events, een Frans bedrijf dat 40 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. GL events is bijna 50 jaar geleden opgericht en heeft zijn sporen verdiend in de internationale congreswereld. Zowel in de dienstverlening als in de organisatie van grootschalige evenementen.
Header

Contact

AddressChurchillplein 10
Postal code2517 JW
CityDEN HAAG
CountryNL
Phone:+31703066366