Pierre & Vacances-Center Parcs Group

Company Culture
Leisure
Employer type
Holiday Park
Country
Netherlands
Summary
Met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder. Center Parcs heeft onlangs de Zoover Award 2017 in de categorie “Beste Vakantie Bungalowpark XL” gewonnen. En nu we 50 jaar jong zijn, zetten we weer een compleet nieuwe standaard neer voor familievakanties.

Zo geniet je bijvoorbeeld in verschillende parken van vernieuwde cottages, en er volgen er veel meer. Of dompel je onder in luxe in een Exclusive cottage, met je eigen wellness-ruimte. In Zuid-Duitsland vier je vanaf eind 2018 aan de voet van de Alpen een heerlijke vakantie in het gloednieuwe Park Allgäu. In Frankrijk bouwen we samen met Disney aan iets heel bijzonders: Villages Nature® Paris. En we introduceren het compleet nieuwe luxe-label ‘Resorts by Center Parcs’, met het Terhills Resort in België.

Daarbovenop laten we je in al onze parken de allernieuwste ervaringen beleven, zoals een Water Playhouse in Port Zélande. Van de adrenaline in de Escape Rooms of klimparadijzen tot het summum van ontspanning, dankzij onze Franse wellness-experts van Deep Nature Spa. Unieke ervaringen die je samen deelt, wanneer jij wilt - dankzij de flexibele aankomstdagen. Zo zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties.
Main activities
Binnen of buiten, jong of oud, ontspanning of juist spanning! We laten je in al onze parken de allernieuwste ervaringen beleven. Van de adrenaline in de Escape Rooms of klimparadijzen tot het summum van ontspanning, dankzij onze Franse wellness-experts van Deep Nature® Spa. Unieke ervaringen die je samen deelt, wanneer jíj wilt - dankzij de flexibele aankomstdagen. Zo zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties.
History
50 jaar geleden opende het eerste park van Center Parcs. Huisjes en een zwembad midden in het bos, dat was een unieke vakantie-ervaring. Hier konden mensen even op adem komen en tijd doorbrengen met hun familie. Sindsdien is er veel veranderd. De eenvoudige huisjes werden moderne cottages. En het zwembad groeide uit tot het unieke, subtropische zwemparadijs Aqua Mundo.

Toch is de basisgedachte nog altijd hetzelfde. Center Parcs is de plek waar mensen weer echt even samen kunnen zijn, midden in de natuur. Gezinnen, families, stellen en vrienden.
Header

Contact

AddressRivium Boulevard 213
Postal code2903 LK
CityCapelle aan den IJssel
CountryNL
Phone:+31104989898

Follow employer