Landgoed Lauswolt

Company Culture
Luxury
Employer type
Hotel - 5 stars
Country
Netherlands
Summary
Doen waar u zin in heeft bij Hotel Landgoed Lauswolt. Ook als dat niks doen is. Onze staf vormt de ziel van ons hotel. Zij begrijpen dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.
Main activities
Wat ware luxe is, is voor iedereen anders. Als u komt voor ontspanning hebben we een breed scala aan faciliteiten op ons Landgoed. U kunt fris de dag beginnen in onze Health & Spa met een duik in het zwembad. Of bezoek onze sauna en stoombad. U kunt sporten in onze gym. U kunt zich heerlijk laten masseren. U kunt wandelen op ons Landgoed of in de directe omgeving. U kunt gebruik maken van onze fietsen voor een rondje door de bossen. Of een prachtig rondje golfen op de naastgelegen golfbaan.
History
Landgoed Lauswolt is genoemd naar de oorspronkelijke bezitters, de familie Lauswolt uit Beetsterzwaag. In 1867 werd door de toenmalige eigenaren opdracht gegeven voor de bouw van een herenhuis op het landgoed. Deze vormt nog steeds het hart van ons hotel.

Het landgoed kenmerkt zich door de uitgestrekte bossen met prachtige vergezichten. Het leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling. Genietend van de opkomende zon hoort u de natuur ontwaken. Wellicht spot u zelfs een ree.
Header

Recent jobs by Landgoed Lauswolt

Contact

AddressVan Harinxmaweg 10
Postal code9244 CJ
CityBEETSTERZWAAG
CountryNL
Phone:+31512381245