Golden Tulip Hotel Central

Company Culture
Classic
Employer type
Hotel - 4 stars
Country
Netherlands
Summary
Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Hotel Central is daardoor de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. Een plek waar de mix van Bosschenaren en (internationale) gasten voor een hele uitnodigende en warme sfeer zorgen. Vanuit Hotel Central ligt al het moois van de Bourgondische Brabantse hoofdstad direct aan uw voeten.
Main activities
Golden Tulip Hotel Central biedt een thuis aan organisaties en bedrijven voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen of brainstormsessies. Vanwege de centrale ligging in Nederland, een privé parkeerplaats en het openbaar vervoer naast de deur, ontvangen zij zakelijke gasten en bedrijven uit het hele land die het nuttige met het aangename combineren. Vanzelfsprekend zijn de multifunctionele vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen.

Het Golden Tulip Hotel Central biedt 125 kamers, waaronder drie suites. Daarnaast beschikt het Golden Tulip Hotel Central over een gloednieuw penthouse. De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem. Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. De exclusieve luxe is in alles voelbaar!

Onze gezellige Brasserie Cé en De Leeuwenborgh (privé diners) geven de gast de keuze tussen mooie (seizoens-) gerechten en live jazz. Het Golden Tulip Hotel Central heeft ruimte voor zakelijke evenementen in hun 12 multifunctionele vergaderzalen. Daarnaast beschikt het Golden Tulip Hotel Central over een 14e-eeuwse gewelfde, gotische kelder 'De Hoofdwacht' waar men een unieke ervaring wacht.
History
In Golden Tulip Hotel Central voelt iedere gast zich snel thuis. Men logeert bij de familie Rademaker. Zij zorgen voor een warm en welgemeend welkom. Het 4-sterren hotel is al langer dan een eeuw in handen van dezelfde familie.
Header

Recent jobs by Golden Tulip Hotel Central

Contact

AddressBurgemeester Loeffplein 98
Postal code5211RX
City'S-HERTOGENBOSCH
CountryNL
Phone:+31736926926