Madurodam

Company Culture
Leisure
Employer type
Theme & Amusement Park
Country
Netherlands
Summary
Ambitie, optimisme én verbondenheid. Daar staan we voor bij Madurodam. Dag in dag uit willen we bezoekers een onvergetelijk dagje uit bezorgen. Wil jij dat ook? Bekijk dan onze vacatures en stages!

Madurodam is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is. In 1952 begon dat met miniaturen. Vandaag de dag steken bezoekers ook hun handen uit de mouwen bij attracties en kunnen ze via interactieve verhalen ontdekken welke helden en hoogtepunten Nederland kent. Wist je trouwens dat alle opbrengsten van Madurodam naar goede doelen voor kinderen gaan? We willen dat kinderen hun talenten leren kennen én benutten.
Main activities
Bij Madurodam organiseren we onvergetelijke evenementen met een uitzicht over heel Nederland. Van bedrijfsfeest en bruiloft tot congres en borrel. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het succes van deze evenementen. Met een enthousiast team van collega’s zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes klopt, onze gasten tevreden zijn en dat zij een geweldige ervaring hebben bij Madurodam. Heb je al zin om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
History
Madurodam is opgericht als themapark, levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor goede doelen. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties ontdekken bezoekers Nederlandse helden en hoogtepunten. Sinds 1952 schenkt Madurodam haar opbrengst, jaarlijks tussen de 600.000 en 1 miljoen euro, aan goede doelen voor kinderen.
Header

Contact

AddressGeorge Maduroplein 1
Postal code2584RZ
CityDEN HAAG
CountryNL
Phone:+31704162400
Website:Madurodam