Debuut B.V.

Company Culture
Lifestyle
Employer type
Restaurant
Country
Netherlands
Summary
Debuut horecabeheer en ontwikkeling is een snelgroeiende organisatie met 17 verschillende horecaconcepten in portefeuille, verspreid over 27 horecabedrijven in Nederland. Veel van deze bedrijven van Debuut zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. In alle concepten van Debuut staat de gast centraal. In een sfeervolle omgeving, bieden wij onze gasten goede service en kwaliteit. Wij willen de verwachtingen van de gast overtreffen. Daarom vind je in alle bedrijven professionaliteit, gastgerichtheid én een goede werksfeer terug.
Main activities
Veel van de horecabedrijven van Debuut zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway en Belgian Beer Café Olivier. In 2014 heeft Debuut twee nieuwe concepten toegevoegd aan haar portfolio, STAN&CO Utrecht en Hometown Coffee & More. Vervolgens zijn in 2015 Waag Leiden en STAN&CO Arnhem erbij gekomen. In 2016 zijn KEES eten & drinken in Poortugaal en Popocatepetl The Mexican geopend. Tot slot hebben wij in 2017 Popocatepetl The Mexican in Haarlem geopend en gaat in oktober 2017 de vestiging in Arnhem open. Voor 2018 hebben wij ook weer mooie en ambitieuze plannen!

In alle formules van Debuut staat de gast centraal. In een sfeervolle omgeving, bieden wij onze gasten goede service en kwaliteit. Wij willen de verwachtingen van de gast overtreffen.

Daarom vind je in alle bedrijven professionaliteit, gastgerichtheid én een goede werksfeer terug.

Ons doel: een meer dan tevreden gast die graag terugkomt en anderen positief over ons vertelt.
Header

Contact

AddressComputerweg 7
Postal code3542 DP
CityUTRECHT
CountryNL
Phone:+31346578195
Fax:+31346562312
Website:Debuut B.V.

Follow employer